Salsa Fiesta Cursus (10 lessen)

LIFE IS BETTER WHEN YOU DANCE

– B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Leer in 10 lessen de basispassen van Salsa dansen en ontwikkel een goed gevoel voor deze ritmische dans.

Salsa dansen maakt gelukkig laten verschillende onderzoeken zien en is een perfecte oplossing om even de dagelijkse sleur te doorbreken en alles te vergeten. Salsa vond zijn oorsprong in het prachtige en historische Cuba. Een land waar muziek en Salsa nog steeds elke dag door de pittoreske straten galmt en mensen al genietend op welke manier dan ook bewegen op de muziek. Nu is het de beurt aan jou!

In 10 lessen leer jij de basis om te kunnen stralen op de dansvloer. De lessen zijn geschikt voor beginners, en voor iedereen die van dansen en Latin muziek houdt en een goed gevoel voor deze ritmische dans wil ontwikkelen. Voor deze cursus heb je geen partner nodig.

De cursus start op woensdag 4 september en eindigt op woensdag 6 november.

Instructors: Diana

Tijdstip & Locatie: elke woensdag van 19.15 – 20.15 uur bij het Charlemagne College, locatie: Eijkhagen (Eijkhagenlaan 31 in Landgraaf).

Kosten voor deze lessenreeks: €95,00 per persoon. Aanmelden kan via de B.U. App, zie onderstaande aanmeldknop.

Les gemist? Dan mag je deze (tot 3 lessen) in het volgende blok inhalen. Jaarlijks worden er drie blokken aangeboden. Het volgende blok start in 2025.

Restitutie niet mogelijk.

Dans jij straks met gemak figuurtjes-8? Schrijf je dan snel in voor deze unieke cursus. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!